Irén Svensson-Nylén

I mitt yrke som homeopat under 27 år, har jag fått många frågor, har du något för det? Har du något som kan hjälpa? Vad kan jag ta som jag har hemma, hur skall jag tänka, tips om tröst, vad kan jag göra när sorgen äter upp mig mm. Tyvärr hinner jag inte svara på alla frågor på olika social medier därför tänkte jag att jag gör denna blogg som man kan vända sig till när något kommer i vägen som stör ditt liv, det kan vara en akut åkomma som urinvägsbesvär, förkylning, huvudvärk mm. Men det kan också vara en händelse, en känsla, en tanke som inte försvinner o.s.v. Jag kommer att dela med mig av så mycket erfarenheter som jag har, hoppas du kan dra nytta av detta och hitta en lösning på just ditt problem här och nu. Det kommer att ta sin tid innan handboken innehåller allt, jag kommer att uppdatera en gång i veckan. Du kan prenumerera om du känner för att få läsa inläggen när de läggs upp. Hoppas du får nytta av din handbok.

Mitt mål är hjälp till självhjälp!

  • Min förhoppning är att detta blir en hel bok! Handbok för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: