Mitt första blogginlägg

Välkommen

Det här är det första inlägget på min nya blogg.
Ibland händer det att jag får liknande frågor och funderingar från människor i min omgivning. Jag har länge önskat att jag kunde samla kloka ord från andra och sådant som jag lärt mig under mina drygt 40 år som jag ägnat åt att hjälpa andra människor.

En dag fick jag frågan av en pojke om det inte fanns en handbok för att kunna lära sig allt om livet som är viktigt att kunna för att leva ett lyckligt och rikt liv. En slags uppslagsbok där han kunde läsa lite ibland när lusten faller på, eller leta i innehållsförteckningen efter frågor som hör livet till.
-Du menar… ”En handbok för Dig ?” frågade jag. I samma stund föddes idén om att göra en handbok för människor, som var enkel att läsa, alltid till hands. Det har nu gått ett decennium, och samlingen med alla tips och goda råd och tips som jag vet fungerar, har nu reducerats till denna blogg.

Handbok för Dig, kan ses som en samling med recept på lösningar för livet…
(Inte att förväxla med en kokbok)

Handbok för Dig, är råd och tips på vägen till ett friare och mer rikt liv för hjälp med problemlösning i vardagen. Detta gäller även fysiska som psykiska besvär. De flesta prylar man handhar kommer med en manual, eller instruktionsbok, det kan jag ibland sakna med livet.

Min förhoppning är att kunna leverera Handbok för Dig, utan kostnad.
Välkommen till din egen Handbok för människan du ser i spegeln på morgonen.
Inlägg med känslor har jag tagit hjälp av Madeleine Lundberg KBT terapeut
Har mångårig erfarenhet av att arbeta med människor. Arbetat med motiverande samtal och läkande samtal inom vård och omsorg. Även mångårig tjänstgöring i skola som lärare, specialpedagog och skolledare. Har också varit handledare i sorgearbete och konflikthantering

Akut telefon
Tar även emot akuta samtal på telefon. Då ringer du 070- 265 62 97
må- to kl.15.00- 18.00.
Du betalar i förskott med Swish till telefon
070- 712 95 65. Akut samtal kostar 400 kronor för 45 minuter. Varmt välkommen att ringa/ Madeleine

Gäller det andra saker rekommenderar jag att söka en homeopat som tar hand om hela dig.

http://www.svenskahomeopater.se


Feedback

Har du egna tips och idéer, och positiv feedback som du känner att jag kan komplettera de lösningsförslag som jag skriver i Bloggen får du gärna kommentera inläggen. Jag saknar tyvärr både tid och möjlighet att svara på personliga frågor via denna publika sida som nås av alla.
Personliga frågor kan inte behandlas här just nu. Kom som sagt gärna med feedback, så skall vi se till att anpassa innehåll efter önskemål. Det finns som sagt en hel del erfarenheter att förmedla, och jag gör det gärna, för din skull i… Handbok för Dig!

Jag har just kört igång den här bloggen, så kom gärna tillbaka för fler inlägg. Prenumerera nedan för att få ett meddelande när jag lägger upp nya inlägg. Det är självklart kostnadsfritt.

Friskrivning – disclaimer

Inga av mina inlägg är sponsrade, och ingen har bett att få läsa inläggen innan de publiceras i Bloggen. Samtliga tips från skafferiet är hämtade från en vanlig välsorterad mataffär eller möjligtvis valfri hälsokostbutik. Känner du dig tvungen att söka efter ordet skafferi på internet, så välkomnar jag även dig som lite yngre läsare. Hittar du något av värde i Bloggen, tipsa gärna en vän/kompis. I Handbok för Dig hittar du blandade tips och råd för alla akuta besvär och avsnitt i livet, ofta personligt, och alltid med de bästa intentioner.

Lev Ditt liv så att du inte behöver ta semester.

-Klok medarbetare

2 reaktioner till “Mitt första blogginlägg

  1. Jag hittade din gamla blogg och blev så glad att du har fortsatt skriva om homeopati som ligger i ett stort intresse för mig 🌺🙏 Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: